fbpx
3.1 C
Belgrade
Wednesday, April 14, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Sumnja se da su na tom mestu počunjeni zločini

Sumnja se da su na tom mestu počunjeni zločini

Belivuk je juče u pratnji maskiranih specijalaca, naoružanih dugim cevima i sa pancirima, s lisicama na rukama doveden u prostorije navijača na stadionu FK Partizan.

Kako saznajemo, stadion su pretresale i policijske ekipe sa obučenim psima, a istražitelje je posebno zanimao bunker koji je Belivuk tamo napravio. Navodno, sumnja se da su neki od najbrutalnijih zločina počinjeni na tom mestu.

Policija je na stadion juče s lisicama na rukama dovela još jednog uhapšenog, uvela ga u prostorije kluba, a potom s njim napravila krug oko stadiona, gde im je on pokazivao određene lokacije.

– Sumnja se da je navijač Goran Veličković ubijen na stadionu Partizana ili u njegovoj blizini i da je njemu posle zločina odsečena glava. Osim toga, postoje operativne informacije da su na stadionu skrivali oružje, ali i druge materijalne tragove – otkriva izvor Kurira i dodaje da je juče pod opsadom policije bio i stadion Crvene zvezde. Kako Kurir saznaje, policija je posle oba stadiona u centru Beograda izvršila pregled i još nekoliko objekata.

Ekipa Kurira

Foto: Starsport 

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Sumnja se da su na tom mestu počunjeni zločini

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!