Njegova žena je ćerka pokojnog Slavka Ćuruvije, a evo kako izgleda



Glumca Aleksandra Đuricu (51) u ulozi monaha u seriji „Tajna vinove loze“ mnogi nisu prepoznali u epizodi.

Aleksandar je oženjen koleginicom Jelenom Ćuruvijom (44), koju smo gledali u ostvarenjima „Ubice mog oca“, „Pogrešni čovek“ i „Urgentni centar“.

foto: RTS PrintscreenJelena i Aleksandar su u braku još od davne 2002. godine.

foto: Dado ĐilasOna je, inače, ćerka pokojnog novinara Slavka Ćuruvije, koji je ubijen 11. aprila 1999. godine.

foto: Printskrin / You TubeĆura i Đura, kako ih prijatelji zovu, ranije su istakli da im je opuštanje od brojnih obaveza veoma važno, i najradije to čine u prirodi, kad se potpuno isključe.

– To je vreme kad nastojimo da se “uzemljimo” s prirodom. A uvek su tu i porodica i prijatelji, druženja sa ljudima koji su nam dragi, od kojih su mnogi i iz naše profesije. Ali, s njima najmanje pričamo o poslu, prvo pitamo kako su, šta ima novo, kako su im porodice, deca. Gluma definitivno jeste način života, ali nije jedino što nas čini osobama. Svako od nas to nekako uspe da izbalansira u životu – smatra Jelena, kojoj je rođenje kćerke Marte pre dve godine promenilo život iz korena:

– Ona je moja prizma kroz koju sada gledam sve drugo što se dešava, a i život kao takav. Dala mi je svrhu. Koliko god da radim razne stvari u životu, tek s njom je sve dobilo smisao. I mada je ponekad naporno, kao uostalom sa svom decom, toliko je i ogromno uživanje. To je ljubav kakvu ne osećaš ni prema kome drugom. Marta je naše malo čudo kojem se radujemo svako jutro i svako veče – iskrena je Jelena.

foto: Aleksandar Jovanovićkurir.rs/blic/gloria

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare