fbpx
6.9 C
Belgrade
Tuesday, April 13, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Razbojnik se šokirao kada je shvatio kakva sila mu je grunula na...

Razbojnik se šokirao kada je shvatio kakva sila mu je grunula na vrata

Ono što se obično vidi samo u akcionim filmovima, zabeležio je čitalac Kurira koji je poslao snimak upada tima interventne policije i inspektora UKP u “štek” stan na Karaburmi gde se sakrio razbojnik, osumnjičen za pljačku menjačnice. Ali, u pravom životu, za razliku od filma, nema dublova i sve je moralo da bude savršeno. A tako je i bilo. 

Sve se odigralo munjevito, u nekoliko sekundi, kako pljačkaš ne bi imao vremena ni za beg ni za otpor. Akcija je dobro uvežbana i nema mesta za greške. Sve počinje kada se u jednom trenutku čuje šapat jednog policajca.

“Ajmo sad…”

foto: KurirDvojica krupnih momaka, su samo šest udarca “ovnom” razvalili metalna vrata, a u istom trenutku upadaju trojica policajaca sa oružjem na gotovs, jer osumnjičeni mogu da pruže otpor. 

“Policija! Ruke gore!”

Ovakvo buđenje osumnjičeni nisu očekivali. Još bunovni, izručeni su iz toplih postelja i završili su na zemlji. 

foto: Kurir”Dole lezi! Ruke na leđa!”

Lisice su škljocnule na rukama osumnjičenog. Sve je prošlo kao što je i planirano, kao da je u pitanju vežba, bez žrtava, a cela akcija može bez problema da se prikazuje i budućim policajcima kao školski primer kako treba raditi upad u stan i hapšenje. 

Kurir.rs

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Razbojnik se šokirao kada je shvatio kakva sila mu je grunula na vrata

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!