fbpx
6.9 C
Belgrade
Tuesday, April 13, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti IDEMO, ŽELJKO, TI I JA U BOSNU, HOĆU DA IZAĐEMO ODAVDE! Miljana...

IDEMO, ŽELJKO, TI I JA U BOSNU, HOĆU DA IZAĐEMO ODAVDE! Miljana kroji velike PLANOVE sa Zolom, njega zanima samo ZAJEDNIČKI BUDŽET

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u rehabilitaciji kako bi porazgovarali o svom odnosu, ali i o pomirenju na kome Miljana insistira. 

– Da li me voliš? – pitala je Miljana.

– Vidiš sama valjda, rekao sam – odgovorio je Zola.

– Da li ti je žao bar malo što me mučiš? Ja te mnogo volim, Lazare… Ležim u krevetu i razmišljam zašto te volim, nikad me nisi branio od drugih – nastavila je Kulićeva.

foto: Pritnscreen- Kako kad si kriva u mnogim situacijama – odgovorio je Zola.

– Ne može niko da ti bude preči od mene. Moraš da budeš pažljiviji, da mi kuvaš kafu, jedno jutro ti, jedno ja, isto tako i doručak – poručila je Miljana.

– Ako bude sve kako treba posle mog rođendana, bićemo zajedno u budžetu. Uzimamo zajedno hranu i ja ću da spremam – poručio je Čolić.

– A gde ćemo bračni krevet da nađemo? – pitala je Miljana.

foto: Pritnscreen- Videćemo, to je najmanji problem. Možda ćemo da budemo ovde malo. Ali odnose nećemo da imamo ako se pomirimo, i da se desi pomirenje – odgovorio je Zola.

– A zašto pričaš ako? Idemo na more. Moramo da treniramo, da izađemo odavde koliko toliko zgodni, da ne prave cirkus od nas. Što da ne skinemo 30 kilograma? Ja imam volju, hajde zajedno. A ti, imam i ja zahteve. Prvo stvari sve pod konac, žao mi je kako se ophodiš prema stvarima. Hoću odavde da izađemo Željko, ti i ja. Idemo u Bosnu nekoliko dana kod teta Bose, da vidimo gde ćemo na odmor, ne ideš bez mene nigde – rekla je Kulićeva.

Kurir.rs/I.B. 

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

IDEMO, ŽELJKO, TI I JA U BOSNU, HOĆU DA IZAĐEMO ODAVDE! Miljana kroji velike PLANOVE sa Zolom, njega zanima samo ZAJEDNIČKI BUDŽET

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!