fbpx
3.1 C
Belgrade
Wednesday, April 14, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Ja ne moram da nosim masku, ali imam dobar razlog ZATO ŠTO...

Ja ne moram da nosim masku, ali imam dobar razlog ZATO ŠTO SAM JE STAVIO!

Foto: Printscreen TV Prva

U emisiji ”Hit tvit” na televiziji Pink epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon večeras se pred kamerama pojavio sa maskom preko lica i naglasio da, iako je vakcinisan, maska predstavlja poruku da je virus i dalje sa nama.

“Mi jesmo vakcinisani, ja za sebe znam i da imam imunitet. Međutim, nošenje maske u zatvorenom prostoru je nešto što je zvanično na snazi. Mi jesmo na pristojnoj udaljenosti, jeste ovo TV studio, ali bez obzira na to ja ne razmišljam samo neposredno o nama ovde prisutnima nego o vašim gledaocima”, odgovorio je dr Kon. On je rekao da i dalje, neprekidno treba slati poruku da je virus sa nama.

Predrag Kon izjavio je večeras da je vakcinacija u Srbiji organizovana jako dobro i da je to nešto sa čime moramo da se hvalimo.

On je, gostujući na TV Pink, poručio da je očekivao teškoće u distribuciji vakcina, ali da se tom situacijom, kako kaže, ”dobro hendluje i građani i ceo svet to vide”.

Kako je rekao, to je zahvaljujući rukovodstvu zemlje i direktnim naporima pojedinaca.

“Čitava organizacija vakcinacije je nešto sa čime zaista moramo da se hvalimo. Iza toga stoji jedna takva logistika koja traži kompletnu angažovanost i sve se to sprovodi. I na kraju se to i vidi”, poručio je Kon.

Srbija trenutno zauzima prvo mesto u Evropi, a treće u svetu po broju vakcinisanih građana protiv korona virusa, na sto stanovnika.

U našoj zemlji do sada je vakcinisano više od 445.000 ljudi.

Kurir.rs/Tanjug

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Ja ne moram da nosim masku, ali imam dobar razlog ZATO ŠTO SAM JE STAVIO!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!