fbpx
3.1 C
Belgrade
Wednesday, April 14, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Za ubistvo rođenog brata Bogdan Gajić (24) osuđen na 10 godina zatvora

Za ubistvo rođenog brata Bogdan Gajić (24) osuđen na 10 godina zatvora

Bogdan Gajić (24), iz Šapca osuđen je na deset godina zatvora za ubistvo starijeg brata Ignjata. Gajiću je u prvostepenom postupku kaznu izrekao Viši sud u Šapcu, na šta postoji pravo žalbe.

Vest o ovom ubistvu, koje se dogodilo u avgustu 2019. godine potresla je celu Srbiju. Bogdan Gajić je u porodičnom domu ubio svog dve godine starijeg brata Ignjata, a policija ga je uhapsila u redovnoj kontroli kako usred noći gura na građevinskim kolicima telo prekriveno belim čaršavom. U kolicima je bio ašov i lopata sa kojima je nameravao da zakopa brata u šipražje, nedaleko od kuće gde su živeli.

Motiv ubistva brata, navodno je bilo problematično ponašanje žrtve Ignjata Gajića, kome je, nakon višegodišnje torture i zlostavljanja čitave porodice, brat presudio, navodi Blic.

U izjavama  nakon ubistva, komšije su svedočile da je Ignjat bio problematičan i nasilan, odlazio je od kuće, a neki su pričali da je imao problem sa drogom i zakonom.

foto: printscreen TelegrafGodine 2012. godine, porodica Gajić prvi put je policiji prijavila da ih Ignjat zlostavlja, a 2016. ponovilo se porodično nasilje.

U noći, kada se ubistvo dogodilo, roditelji su bili odsutni. Istraga je od prvog dana išla od pretpostavke da je Bogdan još pre podne bokserom i nožem usmrtio brata i u zoru narednog dana, krenuo u pravcu šume u blizini vodovoda da se otarasi tela.

Za Bogdana su pričali da je bio izuzetno tih i povučen, interesovao se za psihologiju i pokazivao talenat prema slikarstvu.

Inače, reč je o uglednoj šabačkoj pordici. Otac mladića, Petar, je slikar, a njegov rođeni ujak je bio proslavljeni Milić od Mačve.

(Kurir.rs/Blic, M.C.G.)

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Za ubistvo rođenog brata Bogdan Gajić (24) osuđen na 10 godina zatvora

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!