fbpx
25.9 C
Belgrade
Wednesday, June 23, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Tvrde da im nisu spremana ubistva iako Crna Gora zvanično potvrđuje

Tvrde da im nisu spremana ubistva iako Crna Gora zvanično potvrđuje

Veljko Belivuk i Marko Miljković na današnjem saslušanju u SBPOK tvrdili su da na njih nije spreman atentat u Crnoj Gori, saznaje Kurir, iako su zvaničnici Podgorice potvrdili tu informaciju i u javnost izneli detalji pripreme njihove likvidacije.

Pripadnici SBPOK priveli su danas Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i Marka Miljkovića na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” po povratku iz Crne Gore.

Saslušanje u zgradi SBPOK trajalo je oko pet sati, a Belivuk i Miljković pušteni su oko 17.30.

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskog istrazi, srpska policija je dobila dojavu od crnogorskih kolega da su Belivuk i Miljković krišom pobegli iz Kotora, odnosno iz zgrade u kojoj živi Radoje Zvicer, navodni vođa “kavačkog klana”, kod koga su boravili, i otišli na aerodrom.

Sa tim saznanjem, pripadnici SBPOK su ih sačekali u Beogradu i priveli.

Kako saznajemo, Belivuk i Miljković su tokom saslušanja tvrdili da nije bilo pokušaja njihove likvidacije u Crnoj Gori i da ona uopšte nije ni spremana i da su sve to saznali iz medija.

Međutim, crnogorska policija i tužilaštvo su danas na zvaničnoj konferenciji za medije saopštili detalje planova za ubistvo Belivuka, Miljkovića, ali i Slobodana Kašćelana, jednog od navodnih vođa “kavačkog klana”.

Policija i tužilaštvo Crne Gore, između ostalog, obelodanili su da je za likvidaciju Velje Nevolje i Marka Miljkovića u Tivtu nuđeno između 700.000 i 1.300.000  evra, a za Kašćelana 500.000.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Tvrde da im nisu spremana ubistva iako Crna Gora zvanično potvrđuje

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!