Evo ko je danas priveden sa Veljom Nevoljom (FOTO)

Foto: Facebook Printscreen, Nemanja Nikolić

Tokom današnjeg privođenja Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića na beogradskom aerodromu, privedeno je još pet članova njihovog obezbeđenja koji su se nalazili u džipu sa tablicom na kojoj je pored brojeva bila i oznaka PR – Principi, što je i istoimeni naziv navijačke grupe koju je formirao upravo Belivuk.

Spektakularno privođenje danas je teklo tako što je policija prvobitno krenula da privede Velju Nevolju i Miljkovića, kada su primećena i petorica muškaraca koji su čekali upravo ovu dvojicu. Tada su pripadnici SBPOK priveli i njih.

foto: Facebook Printscreen, Nemanja NikolićInače, kako je “Kurir” saznao iz izvora bliskog istrazi, jedan od petorice privedenih jeste i Nikola I. (31), koji je julu mesecu prošle godine uhapšen na Palama u Republici Srpskoj, jer je za njim bila raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Stefana Šarovića, juna 2019. u Crnoj Gori.

Prilikom tog hapšenja prošle godine kod Ivovića su pronađeni dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovana, kao i manja količina opojne droge marihuane.

foto: Facebook PrintscreenPodsećanja radi, Novljanin Stefan Šarović je ubijen 6. juna 2019, oko 15.20, kod poznate vile u Đenovićima. U njega je tada ispaljeno šest projektila. Brojni lokalni mediji su nakon likvidacije preneli da se Šarović u policijskim evidencijama vodi kao bezbednosno interesantna osoba, te da je navodno i u bliskim odnosima sa kavačkim klanom iz Kotora.

Kako je Kurir već objavio, danas su na beogradskom aerodromu oko 12 sati privedeni Veljko Belivuk i Marko Miljković zvani Mare, kao i petorica koji su došli da ih sačekaju. Reč je o članovima obezbeđenja Belivuka i Miljkovića, Mi.B i Ma B, V.G.,Nikola I, kao i Z.T.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, Belivuk i Miljković biće ispitani u policiji zbog motiva odlaska u Crnu Goru kao i sa kim su se tamo sretali. Takođe, biće ispitani o saznanjima koja se tiču pripremane likcidacije koja je spremana na Belivuka.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

Leave a Comment